Sanottua

Tältä sivulta löydät joitakin otteita arvosteluista matkan varrelta!
(Arvosteluissa mainittu ”Simojoki” on nykyinen Wallin!)


Katve 
/ Ahaa Teatteri, 2016

”Henna Wallin on ostarin kuningatar Sini, äänekäs ja kylmyyden taakse herkkyytensä piilottava pissis. Wallinin tulkitsema Viisaus ei asu meissä viiltää takahampaita myöten.”
Päivi Kuokkanen/ Ylöjärven Uutiset 20.1.2016


Susi- tarina valkoisesta valheesta
/ Ahaa Teatteri, 2015

”Koira Sepe (Henna Wallin) on varmasti monen katsojan lempparihahmo. Röyhkeästi koiramaisessa Sepessä on klassista veijaria. Hänessä on häivähdys Chaplinia ja Disneytä sekä aimo annos Mozartia. Vaikka Sepe on keski-ikäinen, haiseva uros, hänessä aistii myös nuoren naisen reipasta, huumorintajuista viehkeyttä. Wallin näyttää, miten herkästi mahtavasti eleellä voi luoda ajatuksia, kontakteja ja mielialoja.”
Aikalainen 2.10.2015

”Ohjaaja Kimmo Virtanen on jännästi saanut ankeuteen vimmaisen vireen. Hahmot on viritetty tappiin. Syrjäytyminen ei ole tämän tarinan juttu, vaan selviytyimisen raivo. / Henna Wallinin Sepe- koira on hökeltävä karvaturpa, joka tietää paikkansa ja erikoisasemansa, mutta jolle eläimen moraaliton luonto on hyvä suoja kaikkia epäilyjä vastaan.”
Aamulehti 4.9.2015 (Anne Välinoro)

 

Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli / Ahaa Teatteri, 2014

”Henna Wallinin ääni on kaunis ja soinnukas. Näyttelijä on reipas ilopilleri Nelli, ei siis mikään nirppanokka.”
Ylöjärven Uutiset 17.9.2014

Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli / Ahaa Teatteri, 2014, kuva: Jari Kivelä


Pieni lemmenleikki
/ Lahden uusi kesäteatteri, 2014

”Toisen naisroolin köyhänä, mutta silti sinä valittuna, vetää tyylikkäästi uusi tuttavuus Henna Wallin. Hän pinnistää rooliinsa herkkyyttä, kovuutta ja tarkkavaistoista aitoutta. Kun laulukin sujuu kuin satakielen liverrys, niin tästä on hyvä jatkaa. Sielukas kokonaisuus.”
Uusi Lahti 9.7.2014

”Henna Wallinin Saara on tarinan monen juonimutkan kekseliäs katalysaattori ja hänen temperamenttisen räiskyvä hahmonsa antaa esitykseen virkistävää tempoa – hänen viisutulkinnoissaan aistii illan hehkuvinta, vimmaisinta ja eläytyvintä musikkiantia.”
Lahen Uutisia- blogi 3.7.2014 Lue koko arvostelu

”Henna Wallin ja Miikka Wallin eivät ole olleet samalla tavalla esillä kuin Saari ja Karhulahti. Kun tilaisuus vihdoin tarjoutui, he osoittivat olevansa monipuolisesti lahjakkaita musiikkiteatterintekijöitä. Parin duetoima Rakkaus on sininen oli illan kohokohtia. Tanssijan taitojaan molemmat pääsivät vasta väläyttelemään.”
ESS 5.7.2014 Lue koko arvostelu

Hair / Lahden kaupunginteatteri, 2012, kuva: Kari Junnikkala


Hair
/ Lahden kaupunginteatteri, 2012

”Sivuhenkilöiden kohtauksista yksi on ylitse muiden: kuuden naisen mahtavan groovy Mustat pojat, Valkoiset pojat- vuorottelu. Vaikka mustat mimmin on kohtalaisen huvittavasti (ja samalla ajankohtaisen arveluttavasti) ”tehty” tummalla värivoiteella, Annamaria Karhulahti, Henna Simojoki ja Anni Kajos vetävät todella nautittavasti.”
Helsingin Sanomat 1.10.2012 Lue koko arvostelu

”Yksittäisistä suorituksista jäivät mieleen upeat tanssijat ja laulajat, jotka mursivat ”henkisen vastarintani”. Valitettavasti en pysynyt mukana esityksen henkilögalleriassa mutta ihastuin erityisesti Sheilan (?) roolissa olleeseen Henna Simojokeen. Tanssiessaan hänen liikkeensä olivat eloisat ja ihanan sulavat Olen aina ihmetellyt, kuinka näyttelijät vielä osaavat laulaa; Henna selvisi tästäkin kiitoksella!”
Yleisöpalaute pikapaikkauksestani Sheila Franklinin- roolissa

 

kuva: Sonja Siikanen

Leppäkertun pilkkuja – lapsi puhuu, kuuletko? 2012

”Hanna Kaskelan ja Henna Simojoen tekstit ja sävellykset sekä heidän heittäytyvä, hillitty mutta tunteva tulkintansa järisyttää kovakalloisemmankin aivosopukat herkkyyden taajuuksille. Nämä lahtelaiset musiikin ja teatterin todelliset ammattilaiset eivät tarvitse ulkokullaista esiintymistekniikkaa tai lavaestradin näyttämistasoa: he osaavat viedä meidät mukaansa miten haluavat, steppaavatkin siinä laulunsa ja runojensa sivussa sielunsa riemusta ja antavat meidänkin riemuita, nauravat, itkevät ja ennen muuta laulavat meille vangitsevan taivaallisesti.”
Tarmo Virtanen / Lahen uutisia- blogi, 22.11.2012

 

Ompelukerho- ryhmä / Kaamos Kabaree Teatteri Vanhassa Jukossa, 2012

”Illan raikkainta, osaavinta, musikaalisinta ja uusverisintä showta edusti maukkaasti steppaava ja laulava Ompelukerho. Sen vapautuneet ja lennokkaat ohjelmanumerot pitkin iltaa maistuivat sydämestä kumpuavalta kunnon viihteeltä.”
Tarmo Virtanen / Lahen Uutisia- blogi, 22.12.2012


FAME
/ Lahden kaupunginteatteri ja Lahden amk, 2010

”Famen iskuryhmä on tasokasta. Henna Simojoki latino Carmenina on temperamenttinen elämän paloa hehkuva, diivan elkeitä korostava ja lahjansa tiedostava ilotulitusraketti.”
Kouvolan Sanomat 13.2.2010 Lue koko arvostelu

”Laulaminen sujui näyttelijöiltä hyvällä rutiinilla. Suuri osa lauluista kaipaisi silti enemmän sellaista hohtoa, jota Henna Simojoki tarjoaa maailman murjomana Carmenina loppulaulussaan Losiin.”
Etelä-Suomen Sanomat 26.1.2010

”Henna Simojoki latino Carmenina osaa ottaa yleisönsä ja saa tähän temperamenttia ja sielun paloa.”
Uusi Lahti 30.1.2010

Mainokset